Søk

Våre trykkerier

PoliNor er stolte av de trykkeriene som vi eksklusivt representerer i det norske markedet. Uten unntak er alle trykkeriene blant de beste og mest moderne i Europa når det gjelder rotasjon heatset, arktrykk og bokproduksjon. I hovedsak ligger våre trykkerier i Baltikum og Polen.

Rotasjonstrykkeriene våre har alt fra 16-sider til 80-siders trykkpresser. Dermed har vi alltid minst en trykkpresse som passer akkurat din produksjon best.

Vi holder tett og løpende kontakt med trykkeriene under hele produksjonsprosessen . Våre nære relasjoner til både ledelse og ansatte gjør at vi alltid kan sikre god kvalitet, gode priser og ikke minst; du kan stole på at trykkesakene leveres i tide.

PoliNor ønsker å være din totalleverandør av alt som trykkes på papir – fra smått til stort. Derfor er variasjonen og mangfoldet i maskinparken vår så stor. Det sparer deg mye tid og er mye mer rasjonelt og kostnadseffektivt.

I tillegg til trykksaker, så har PoliNor utviklet seg til å bli en vesentlig leverandør av bæreposer (både i papir, plast og tøy), gavepapir, segl og bannere. Se mer info på våre produktsider.